Planeringsdags

Först – jag älskar att planera. Att klura ut vägar och mål är bland det bästa jag vet. Det blir liksom dubbelt av allt på det sättet. Först när planerna ska läggas och sen igen när det görs. Men – och det här är viktigt – ibland blir det så att saker fastnar i planering. Att så mycket tid och energi läggs på att planera för det man vill göra. Det har nog alla upplevt någon gång. Att planeringen tagit all energi och innan det ens börjat har ’tåget’ gått.
Så kände jag med streamen, har varit sugen ett tag men velat hitta min form, göra en plan. Sen ska en ju invänta rätt tid, när det finns tid, när det passar. Min stream-mentor föreslog att jag skulle vänta tills säsongen var över. Men nej, jag vill köra nu. Jag har planerat tillräckligt mycket.
Jag har inte målet att bli världens största streamer eller att jag ska bli miljonär på en stream. Mitt mål är att ha en kanal där jag kan dela med mig av tankar och funderingar. Nu har jag det – utan att säsongen är över eller att jag har planerat inlägg för första månaden.

Ett litet steg för mänskligheten men ett tillräckligt stort för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *