Kök å käk med Chatrine

En hängiven matnörd med fokus på färgglatt, smakrikt och gärna småländskt.

Enligt mig ska maten vara tillagad från grunden, med lokala råvaror när de är som bäst. Det roligaste jag vet är en härlig avsmakningsmiddag med 8-10 rätter. Då kan alla hitta sin favorit. Jag älskar att inspireras av andra kök, spanskt, franskt, asiatiskt mm och göra dem till mina.

Eftersom jag har ett brinnande intresse för hållbar mat skippar jag våra vattenkrävande råvaror som tex mandel och ris. Men de ersätts med spännande alternativ som jag vågar lova inte gör er besvikna.

Jag arrangerar även kurser av olika slag

  • Korv – spansk, grillkorv, tyska mfl
  • Stekost – den där härligt gnissliga
  • Spanskt afton – ett antal härliga rätter med spanska smaker
  • Sju sorters kakor – fikabuffé
  • Fest på rest – jag ger tips och vi lagar nya rätter med rester som grund
  • Plantbaserat – antingen helt vegetariskt eller med inslag av mjölk och ägg.

Vill du veta mer om mina kurser – hör av dig. Du hittar mina kontaktuppgifter här

Vill ni ha maten serverad eller vill ni laga den tillsammans i en grupp – det löser jag.

Vi löser de flesta allergier och matpreferenser.


Vill ni anlita mig som kock på er fest, bröllop, företagsevent – ni hittar mer uppgifter här.