Föreläsaren Chatrine

Mina föreläsningar har ett grundfokus, jag vill visa att det inte behöver vara invecklat att utvecklas.

Föreläsningar är personliga och jag mixar humor och allvar.

Mitt mål är alltid att ge er en personlig upplevelse och jag utgår alltid från beställarens målbild. Varje föreläsning är därför unik för just er grupp eller ert företag. I god tid innan föreläsningen går vi tillsammans igenom vad ert mål är med föreläsningen är och vilken grupp som ska lyssna.
De föreläsningarna jag presenterar här är förslag på upplägg som jag jobbar med idag. 

Hälsa finns oftast med som en röd tråd i mina föreläsningar. Att må bra och vara i balans är en grund-förutsättning för att vi ska vara vårt bästa jag. Mitt mål är att varje person i publiken ska känna ett personligt engagemang från min sida. Man ska lämna lokalen med ett leende och en ahakänsla.

 Jag blandar personliga erfarenheter med  dokumenterad kunskap, det är enligt mig det bästa sättet att ge en intressant och givande upplevelse. Ni får också tips och en massa idéer att jobba vidare med.

Lev det liv du väljer

En till synes provocerande föreläsning om balans i livet och om vikten att göra medvetna val. Här får ni en mix av glädje/sorg levererat på mitt personliga sätt. Jag pratar högt, mycket och framför allt personligt och med glädje.

Läs mer här

Slåss du mot tigrar?

Vad händer i kroppen när jag känner mig stressad? Det här är frågor jag tar upp när jag föreläser om stress. Jag berättar dels om vad som händer i kroppen vid stress men också om varför det inte behöver vara skadligt.

Läs mer här

Vill ni boka eller bara veta mera hittar ni kontaktuppgifter här