Slåss du mot tigrar?

Känns det som om du anfalls av en tiger när du i själva verket bara har för mycket att göra? Hur kan man hantera en stressfylld vardag? Vi har svaret!

Vad händer i kroppen när jag känner mig stressad?” Det här är frågor jag tar upp när jag föreläser om stress. Jag berättar dels om vad som händer i kroppen vid stress men också om varför det inte behöver vara skadligt. Många går runt och känner det som om de pressas och jagas större delen av sin tid.

Jag berättar på ett enkelt och okomplicerat sätt, alla ska förstå och känna igen sig. Konkreta råd och tips på hur man kan bromsa den skadliga effekten av stress finns också med i min föreläsning.  Jag bjuder på personliga erfarenheter och några glada skratt. Du får fråga, diskutera, vända och vrida på egna erfarenheter och höra om andras.

När man går från den här föreläsningen har man koll på vad som händer och hur man kan hantera livet och dess stressituationer.

Den här föreläsningen kan kombineras med arbete i grupper för en djupare förståelse. Föreläsningen är ca 2 tim lång och tillsammans med övningar/workshop blir det en halvdag för en grupp.

Vill du boka eller veta mer hittar du mina kontaktuppgifter här.