Coaching

Förändringar är inte alltid enkelt, varken de vi själva väljer eller de vi ställs inför. Behöver du hjälp att hitta vägen genom din?

Inom idrottsrörelsen är rollen som coach ett vedertaget koncept sedan många år. I privatliv och yrke har vi varit lite senare på bollen. Men precis som inom idrotten behöver vi ibland ett utanifrånperspektiv på var våra styrkor och svagheter finns. 

Vi behöver ibland hjälp att hitta kartan, att hitta vilka vägar vi har att gå för att nå mål. Mitt fokus är alltid att hitta styrkor, hur de kan förstärkas och användas för att hitta vägen framåt. 

Jag har under många år arbetat med coaching. I min roll som coach har jag fått möta personer i förändring, personer i sorg. Men jag har också coachat personer i gränslandet på väg mot nya yrkesvägar eller livsval. 

Basen i min coaching är förstås förankrad i min utbildning till beteendevetare och NLP-coach. En bred livs- och yrkeserfarenhet bidrar också till en stabil grund som ger en ytterligare dimension till min coachning.

Vill du veta mer?

Boka en tid för ett förutsättningslöst samtal! Jag jobbar via zoom eller så ses vi på en plats lämplig för oss båda (jag finns i Småland).

Mina kontaktuppgifter hittar du här

Jag ser fram emot att träffa dig!