Välkommen till mitt liv

Ett nytt liv och en ny plats.

Jag har under flera år bloggat på mitt företags webbplats men nu var det dags att flytta till en egen sida, Chatrine här och nu. 

Här kan ni ta del av blogginlägg men också följa mig via min livekanal på Twitch TV. Ni hittar länk dit i mitt sidofält.

Varför?

Det enkla svaret är nog för att jag kan. Det lite mer eftertänksamma svaret är nog för att jag vill göra skillnad. Jag vill inspirera, motivera och förhoppningsvis påverka så att någon mer går från drömmar till mål.

Min vardag kan upplevas som spretig men i mina ögon finns ett tydligt fokus och mål, det kommer synas med tiden.

På min instagram är mina mest uppskattade inlägg taggade med #dagens kontor. Det är mitt sätt att visa att man kan jobba på väldigt många olika sätt. Jag hoppas att få några av mina vänner och bekanta att besöka min stream och berätta om vad de gör på jobbet.

Jag är nyfiken och älskar att lära mig nya saker, gillar också när saker går fort. Läste ett inlägg i My Feldts nyaste bok som var en så klockren beskrivning av hur jag tänker. ”Säg inte till mig att lugna mig, för i lugnet drunknar jag. Alla är inte gjorda för stilla vatten, jag sjunker ner, behöver vågor för att simma.”

Därför kommer både bloggen och streamen innehålla sånt som ger mig energi. Ni kommer få vara med på matexperiment – en del kommer säkert gå åt pipan, byggen – jag ska bygga ett utekök i höst men också bara funderingar och klureri. Sånt jag gärna gör.

Resor är en annan sak som ger energi och det kommer dyka upp lite såna här också. Resor för mig är upplevelser och nya miljöer, inte så mycket titta på saker eller ligga och sola. När vi reser (jag reser alltid med maken) säger vi aldrig; vad ska vi titta på i morgon utan vad ska vi göra i morgon. Vi gillar att röra på oss och att uppleva, känna, prova.

Nåja – nu kör jag! Varmt välkommen till min värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *