Lugnet lägger sig…

Det är förstås fortfarande massor att göra här på gården. Inte minst att faktiskt få undan och städa upp efter sommaren, stänga uteverksamheten. Sen har vi ju faktiskt inte stängt alltihop än utan kör några veckor till. Tanken är att September är vår semestermånad men den blir ofta naggad på. Det är ju så det ofta fungerar som småföretagare. Men det känns som om i år är det extra många parametrar som ska pusslas ihop.

Jag går ofta förbi trädet på bilden. Det ligger bara några hundra meter från vårt hem. Jag känner mig lite besläktad med det. Det har ett sidospår med dess lite avvikare som bildat en egen krona.

Just så känner jag mig, med en grundstam som känns stabil och tydlig – men – det finns alltid alltid ett litet sidospår. Det här ser jag inte som någon nackdel, tvärtom. Det är så jag alltid gjort och det är så j

Min tuffaste utmaning är att stanna där, att inte låta flera grenar växa till sig utan att hålla det till en sidogren, inte 5 eller 7.

September är i alla fall månaden då jag bestämmer hur mitt nästa år ska se ut. Gissa om jag längtar 🙂

Men först ska jag iväg på ävenflykt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *