Längtan…

Nu har det under ett par veckor dykt upp minnen i mitt facebookflöde. Många av dem från Paris och smack kom längtan. Längtan till Paris.

Min kära reskamrat och make sa vid sitt första besök i Paris; den här staden har samma takt som mitt hjärta. Det sammanfattar väldigt mycket varför vi fortsätter att åka hit gång på gång. Här får vi energi och inspiration. En energi vi tar med oss hem, hem till vår vardag.

Jag är himla bra på att njuta av min vardag, av mitt vardagliga liv. Jag har guldkorn varje dag, är väldigt sällan uttråkad. Men gör det att jag aldrig längtar till eller efter något annat? Självklart inte! För i min värld är det ju just det som gör min vardag till det den är. Mina minnen är kvitton på mina upplevelser och det är mina minnen som format mig till den jag är. Att längta efter en plats eller fler upplevelser är för mig inte alls detsamma som att inte vara nöjd med det jag har. Jag är dock helt säker på att anledningen till att jag älskar min vardag är energin jag är fylld av.

Med det sagt menar jag inte att resor eller Paris krävs för att älska sin vardag. Det är att hitta ditt sätt att få energi, ditt sätt att fylla på. Om du mår bäst när du sitter i soffan och broderar handväskor, gör det så ofta du kan. Just det gör att din vågskål kommer väga jämt och det är jag helt säker på är vägen till lycka.


Lev det liv du väljer!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *