Hållbart…

Jo, det där med hållbart är ett ord som används lite väl ofta kan tyckas. Men, det är också enligt mig ett viktigt ord. Om en söker på synonymer till hållbar är varaktig, beständig, välgrundad, bärkraftig några av orden som dyker upp. Det är ord som jag gillar generellt men jag vill framför allt använda dem när det gäller hur jag lever mitt liv. Jag är en som inte räds förändringar, jag till och med omfamnar dem. Min trygghet och stabilitet ligger inom mig, jag behöver inte en yttre sådan.

Just därför gör jag gärna förändringar, jag är trygg i mig själv och vet att jag mår bra av utveckling. Jag tror också att förändringar är viktigt för företag och organisationer. Dock anser jag att förändringen ska leda till något varaktigt, beständigt och bärkraftigt, dvs hållbart.

I vår verksamhet har vi till exempel inte satt fokus på att riva ner och göra om, vårt fokus har hela tiden varit att förädla och återbruka. Ingenting som har fungerat har kastats eller tagits bort. Vi har låtit platsen bestämma vad och hur vi gör.

Vi har helt enkelt jobbat på samma sätt med våra byggnader, vår verksamhet som med vår mat. Hållbart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *