Nu är det nära…

Jag som älskar att skriva sliter verkligen med krocken i min skalle nu. Jag längtar så efter att ha tiden för att sätta alla ord som väntar. Men jag är hyfsat bra på att hushålla med min tid och inser att det faktiskt inte får plats här och nu.

Men jag kan i alla fall hoppa in en sväng och berätta att det faktiskt är nära. Nära tills vi har pusslet lagt och vi är redo att ta nästa steg på livets trappa.

Vi har i dagarna sålt vår gård, vår älskade underbara gård. Vi kände båda två att det bästa var att släppa den vidare till någon som kunde ge den kärlek på det sätt den förtjänar. Hur gärna vi än ville, var den inte slutmålet för vår dröm. Den var för stor ryggsäck för oss och den 27 april lämnar vi över den till en ny liten familj som får sätta sitt avtryck på gårdens långa historia.

Vart går vi då?

Vi har börjat lägga pusslet för vägen vidare och häromdagen skrev vi kontrakt på nästa boende. Ett boende vi presenterar för er 1 maj.

Vi tror det blir helt rätt för oss för en tid, känns i alla fall väldigt bra.

Allt har sin tid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *